top of page

INTERIEURADVIES OP MAAT

Interieuradvies in twee uur voor een indeling + moodbord en shoppinglist

Iris en Geert uit Haacht hebben twee volwassen kinderen en hun geliefden veel over de vloer. Zeker als er gestudeerd moet worden is het huis plots weer druk bewoond. Aan hun bestaande huis is een nieuwe aanbouw gezet. Dit nieuwe deel past qua stijl en functies niet meer bij de bestaande living en keuken. Om telkens als gezin mee te veranderen in alle levensfases van het leven is niet altijd zomaar mogelijk. 

Na telefonisch contact hebben we besloten om te starten met twee uur advies. In die twee uur heb ik voor hun een nieuwe indeling gemaakt met de bestaande meubels, voorstel tot nieuwe meubels, verlichting, kleur en materiaal keuze.

Na het advies zijn zij zelf heel enthousiast gestart met de indeling aan te passen. De dag na het advies kreeg ik een telefoontje dat het zo goed ontvangen was door het gezin en ze graag een gerichte shoppinglijst en moodbord wilden. Zo hebben ze altijd een leidraad en houvast bij het maken van keuzes. Want bij het aankopen van meubels en verlichting wil je zeker zijn dat het past!

bottom of page