top of page

PROJECT NM Kessel-lo

Keuken ontwerp

Interieurontwerp voor een keuken met eiland in een nieuwe aanbouw. 

Nico en Marijke hebben met hun architect een nieuwe aanbouw ontworpen. Hun wens is om in de aanbouw een mooie grote keuken te hebben waar je alles in kan opbergen, zitten voor hun ontbijt maar ook contact hebben met de tuin. 

De architect had al een duidelijke aanzet gegeven waar de keuken en alle functies zouden komen. Maar Nico en Marijke voelden dat ze voor het realiseren hiervan toch eerst wat hulp wilden voor de inrichting hiervan. Een keuken koop je niet zomaar, het is een grote investering. Daarom wilde zij de keuken tot in de puntjes uitwerken om zo het maximale uit deze nieuwe ruimte te halen.

Ik heb voor hun een keuken ontworpen waar je alles kan opbergen en een warme uitstraling heeft door te werken met verschillende materialen. Daarnaast is er gedacht aan een lade voor alle kruiden, de olie's, een koffie hoekje, stopcontacten met usb en de verlichting.

Met dit ontwerp konden zij zelf verder en hoop ik binnenkort de realisatie hiervan te kunnen delen. Bekijk dus zeker nog eens dit project voor het eindresultaat!

bottom of page