top of page

PROJECT KI Tielt-Winge

Interieurontwerp van woonkamer, werkplek in de keuken, trap bekleding en kast opmaat.

Van een kleine werkplek in de keuken tot een trapkast op maat. Een project wat telkens verder evolueert naar de wens van de klant. 

Ilse en Kwinten en hun dochters Janne en Gitte wonen al meer dan 10 jaar in Tielt-Winge. Door de jaren heen hebben zij zelf al verbouwd en ingericht, maar zijn er zaken blijven liggen die zij nu graag willen aanpakken! Hun woonwens is om alle ruimtes samen te krijgen qua sfeer en inrichting. We zijn gestart met een gesprek waardoor ik inzicht kreeg van wie zij zijn als gezin en wat hun gelukkig zou maken in hun huis. Door dit gesprek heb ik een schets gemaakt van de woonkamer en een sfeer gecreëerd die past bij hun. Hierdoor hebben zij een duidelijk beeld van de kleuren en materialen die ze kunnen gebruiken. Door deze handvaten voelden zij zich zeker genoeg en hebben zelf nieuwe zetels en kunstwerken gekocht. 

Naast de woonkamer heb ik ook een handige werkplek in de keuken gerealiseerd en starten we met het uitvoeren van de hal waar de trap wordt bekleed en een kast op maat wordt gerealiseerd door Volckaerts Interieur & Bouw. www.vib-construct.be

Bekijk binnenkort dus zeker nog eens dit project voor de realisatie!

Project KI: Gallery
bottom of page