top of page

WERKWIJZE

Van interieuradvies tot realisatie

Wil je meer uit je interieur halen? Laat je verrassen door mijn interieuradvies en -ontwerp. 
Je kan het hele traject van advies tot realisatie volledig aan mij overlaten. Ik werk samen met verschillende vakmensen waaronder een architect, schrijnwerker en algemene aannemer voor al mijn interieur projecten.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Jij hebt al een idee van wat je mooi vindt en je weet al welke richting je uit wil? Maar je hebt wat steun nodig om de juiste keuzes te maken? Dan ben je waarschijnlijk al geholpen met een adviesgesprek van twee uur. 


Werkwijze: 

Telefonisch spreken we af welk advies je wenst. 

Je stuurt foto’s en een plattegrond van de ruimte(s) door. Ik kom ter plaatse en samen bespreken we alles concreet. Dit kan gaan van de ruimtelijke indeling tot het kiezen van producten, materialen of kleuren. Ik schets en schrijf alles in die twee uur uit zodat je zelf verder kan. 


Kostprijs:

Voor een advies op maat, betaal je per uur 60 euro (buiten regio Leuven komen daar verplaatsingskosten bij). 

IMG_9905_edited.png
Space Planning

INTERIEUR ONTWERP OP MAAT

Is de indeling van je keuken niet optimaal, groeit jouw interieur of zaak niet mee met jouw functionele behoeftes? Zou je hulp willen bij grote beslissingen? Ik sta je graag overwogen en toekomstgericht bij. 

Interieurontwerp op maat is in verschillende fases opgebouwd. Zo kan de planning en budgettering op maat verlopen. 

Werkwijze: 

We starten met een vrijblijvend en oriënterend gesprek ter plaatse. Tijdens dit gesprek inventariseren we al jouw wensen en bespreken we samen de mogelijkheden. Aan de hand van dit gesprek maak ik een offerte op maat.

REALISATIE

Bij een volledig project komt heel wat kijken. Je kan zelf een deel van de uitvoering voor jouw rekening nemen. Of je laat alles aan mij over: offertes opvragen, uitvoerders en aannemers inschakelen én opvolging van de werken. Door de samenwerking met verschillende vakmensen is dit perfect mogelijk. Neem contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden.

IMG_5364_edited_edited_edited_edited.jpg
bottom of page