top of page

PROJECT AG Korbeek-Lo

Interieurontwerp van woon-,eet- en werkruimte voor een groot gezin.  

Een interieurontwerp voor een groter gezin waar alles een plaats heeft, waar iedereen zich thuis voelt, waar familie altijd welkom is en waar spontaan een groot feest kan gevierd worden! De woonwens voor dit gezin is om een interieur te ontwerpen wat niet statisch is maar meeleeft met alle fases van iedereen die hier woont.


Het huis heeft de typische Belgische bouw van voorkamer, eetkamer, keuken en nieuwe aanbouw. Door de jaren heen heeft dit gezin al veel verbouwd en zijn de ruimtes meer opengemaakt en ingericht. Nu de kinderen groter worden en ze bijna al het speelgoed uit de woonruimte kunnen verbannen, is de volgende fase investeren in een interieur wat past bij hun. Daarnaast willen ze ook dat alle ruimtes qua sfeer en inrichting meer één worden. 

We zijn gestart met een gesprek waardoor ik inzicht kreeg van wie zij zijn als gezin en wat hun gelukkig zou maken in hun huis. Door dit gesprek heb ik een interieurontwerp gemaakt dat rekening houdt met hun als gezin om samen te zijn, maar ook zijn er plekjes gecreëerd waar je meer op jezelf kan zijn. Door de drie ruimtes zijn de functies duidelijk ingedeeld, maar zorgt de keuzen van meubels, kleuren en materialen dat ze toch verbonden zijn met elkaar. 

Stap voor stap kunnen ze nu aan de slag met dit ontwerp. Zo hebben ze een houvast en is het makkelijker keuzes te maken bij hun aankopen.

bottom of page